A takarító csapatunk.

 

 

 

 

 

Szőnyeg tisztítás, takarítás Makó!

„Az egyetlen igazi boldogságot akkor találjuk meg, ha szüntelenül befelé növekszünk, és igazabbá, nagylelkűbbé, egyszerűbbé, emberibbé, kedvesebbé, tevékenyebbé válunk. Mindezt úgy tehetjük meg, hogy a mindennapi feladatainkat olyan jól végezzük, amennyire csak tőlünk telik.” – James Freeman Clarke

Cégünk a minőség rovására nem köt kompromisszumot!

Egy bérelt csarnok és 3 ember. Így kezdtük 2011-ben. Ami pedig ehhez társult: lelkesedés, hit és szorgalom, az újító gondolkodás vágya, valamint az ezek kohéziójából megszülető cselekedet.

Asztalos Péter vagyok, a BarZak Kft. ügyvezetője. Ma már 15-en hisszük ugyanezt, s egyetlen dologban nem kötünk kompromisszumot: a minőségben. A háromfős, kis cég lakatosipari tevékenységgel kezdte meg működését, amelyet a környéken egyedülállóan már akkor is kiegészített a ponyvakészítés. Partnereink és megrendelőink megbecsülése tette lehetővé, hogy hamarosan megvásárolhattuk addigi bérleményünket, így az most a cég tulajdonában van. A vállalkozás életében ez volt talán az első olyan mérföldkő, melyre kockánként tudtunk építkezni, alapvetésünk pedig az a kötőanyag, amely építményünket szilárddá tette. 2014-ben kezdtük meg az egyedi tervezésű fém használati eszközök gyártását, amelyet 2015-ben Budapesten, a Construma Otthon Design kiállításon mutathattunk meg a közönségnek, akik reményeink szerint a termékekben a képzelőerőt, a minőséget és az igényességre való törekvést is láthatták. Ennek bizonyítéka volt az a díj, amelyet a kiállításon nyertünk el.

A BarZak Kft. ma már egy 1000 négyzetméteres telephelyen működik. A Construma kiállítással egy időben indítottuk útjára a cég legifjabb „gyermekét”, a BarZak Takarítószolgálatot, amely a lakossági és céges ügyfeleket egyaránt kiszolgál. Az előbbi ügyfélkörnek nem csupán csak tiszta otthont és kellemes illatot adunk, hanem 15 perc olyan nyugalmat, amelyet mindenki megérdemel. A vállalkozási szférában az ipari létesítmények portalanítására specializálódtunk, amelybe beletartozik az épületek külső homlokzatainak teljes pormentesítése, az irodák mennyezetének, falainak, illetve a magasan húzódó légtechnikai csövek portalanítása, olyan speciális porszívókkal, melyek kiválthatják az egyébként költséges alpintechnikát.

A BarZak Kft. büszke arra, hogy megalakulásunk óta a köztartozásmentes adósok listáján szerepelünk, nemzetközi cégminősítésünk – a Bisnode alapján – AA, mindemellett kiérdemeltük a „Megbízható Cég 2016” tanúsítványt is. Erőnkhöz mérten minden olyan kezdeményezést támogatunk, ahol a gyermekek életének megkönnyítése, sportolási és művészeti tevékenysége kerülhet előtérbe.

A cég ügyvezetőjeként minden munkatársammal együtt azon dolgozom, hogy megrendelőink, partnereink ugyanazt mondhassák, amit 2011 óta mi: a BarZak a minőség rovására nem köt kompromisszumot.

Technológiánk

Környezetbarát takarítógépeinkkel professzionális takarítást végzünk lakossági és üzleti ügyfeleinknek is gyorsan és prémium minőségben.

Környezetbarát

A takarítást prémium minőségű, a környezetben 99%-ban lebomló szereinkkel végezzük.

Specialitásunk

  • Családi házak
  • Lakások
  • Iskolák
  • Óvodák
  • Irodák
  • Csarnokok

A takarítószolgálat csapata
Szőnyeg tisztítás, takarítás Makó!

Asztalos Péter

Cégvezető

Asztalos Péter

Cégvezető

Asztalos Péter

Cégvezető

Hogyan lehet tisztítani 12m-es magasságban létra és állványzat nélkül?

Kattints a lenti ikonra és nézd meg a videót! Nincs 1 perc sem!